Even voorstellen:

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Wat willen we bereiken:

Stichting Dimarte is een plek waar paard en mens ont-moet.

De stichting vangt paarden met uiteenlopende problematiek op, revalideert en bemiddeld waar mogelijk. We zetten ons met een groep van hulpverleners hard in om het paard weer paard te laten zijn. Daarnaast is het een ”dak” waaronder hulpverlening laagdrempelig aangeboden wordt, kennis gedeeld mag worden, mens en dier zich vrij verbind.

Zodat niet alleen het welzijn van de paarden binnen de stichting verbeterd kan worden, maar ook paarden daar buiten.

Anders doen, anders denken, samen doen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *